terjawab lah sudah….

Salam

Dulu …dalam blog lama, aku ada post entri profile seorang jejaka. Rating blog tu jadi tinggi melonjak.  Lalu aku dapat banyak komen, soalan2 dan special2 request. .  Antara nye ada bertanye dia tinggal di mana , umur berape la.. ada yang suruh sampai kan salam ..hehe macam2 la…

Aku repost balik entri tu supaya korang boleh recall……..begini:

” ni aku introduce….

wahhh..
macho jugak ar

mesti gak ..ada kakak2 yg nak tengok..
 dari pandangan sisi

posing yg ni lagi dasat..

huuwahhh..
ada gaya gaya selebriti omputih

kalau dia toleh sikit
amacam….?

kalau dia ragu ragu..
dengan niat korang.. kan

cam ni la rupa dia

>
teruna ni 
dia..percaya pada slogan..
” practise makes perfect ”yang ni…
korang tafsir la sendiri


aku tak nak campur ”

.
.
.
.
.
.
Jeng..jeng…jeng.  Masa kini…
Ahad lepas ketika memenuhi jemputan kenduri the ol’ rascal  maka terjawab la sudah .  Dia di sambut dengan usikan rakan rakan beliau yang ingin mengetahui wall status nye….Di jawab hanye dengan senyuman.

Senyuman yang sume orang tau makna nye.

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

One response to “terjawab lah sudah….

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: