ada can lagi….

Dear, kate kate kebanyakan … ( yang ramai di luar sana )

Setelah putera william berkahwin, tak payah gigit jari.. peluang masih ada .

Royal wedding, prince william kate middleton

Putera Harry kan masih available..

Still Available: His Royal Highness Prince Harry of Wales

Wajah Putera Harry ni kuat iras british nya. Bulu kening dia pun perang.

Lagi lah… glamour.

haii..omputih kan..

Still Available: His Royal Highness Prince Harry of Wales

Dia suka aksi aksi lasak yang luar dari kebiasaan seorang anak raja.

Still Available: His Royal Highness Prince Harry of Wales

Pun handsome gile jugak. Tengok tu…

Pippa Middleton

Tu adik Kate Middleton …..Pippa Middleton

whooooaaa.. ada kah dia saingan kamu..?

Pippa Middleton

Don’t worry..

Walaupun pun dia mungkin paling berpeluang menarik perhatian Harry semasa jadi maid of honor hari tu tapi Harry sendiri pun kena beratur dalam barisan menunggu kerana si Pippa ni datang ke majlis hari tu pun bersama pacar nye Alex Louden..

so…jangan bimbang lah…

Royal wedding, prince william kate middleton

yang real jadi saingan kamu …. nii minah kate kat london ni….

tapi peluang dia lebih pasal dia di london sana ..

kamu pulak nun jauh di Malaysia….

…ahahahahahahaha….sian kamu…

alahaii

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

4 responses to “ada can lagi….

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: