projek baru kita…

weiii….bang,

… hari tu  saya cakap pasal cicak tokek kan…abang dah jumpa lum cicak nye..?

Kalau tak jumpa lagi takpe la tapi  abang continue jugak la…jangan putus asa bang.  Abang tak nak holiday ke London …ke bang?.

Cam ni la bang..saya ni ada terjumpa  satu lagi jalan untuk abang. Tapi yang ni abang jangan heboh2 laa bang. Tau dek orang pompuan …heheh maluuu kita bang.

Bang…ada satu mamat ni, dia ni keje ngan syarikat pest control. Abang tau ke ape itu pest control..alahai syarikat yang keje dia ..kalau kat umah kita ada anai2  ke tikus ke…dia kasi bunuh lah.

Bang …mamat ni cakap kan bang..kalau kita makan anai2 tu punye permaisuri ….tenaga kelakian kita boleh meningkat mendadak2 bang..dia cakap permaisuri anai2 ni mengandungi elemen2 macam kita makan VIAGRAAAA….

Dia cakap lagi…anai2 tu kita kena telan 15 minit sebelum kita..heheh…heheh..kesan nye macam kita berlari marathon tak renti renti…non stop! ..amboiii …kuat tu bang.. kan kan..

Mamat ni cakap lagi dah tujuh tahun dia amalkan makan permaisuri anai2 ni. Dia cakap lagi …rega sekor anai2 permaisuri ni boleh mencecah diantara RM2500 ~RM5000 bergantung pada saiz dan kaler.

Lagi dia cakap.. dia pernah dapat RM7000 untuk jualan 3 ekor permaisuri anai2 ni. Bang ni betul2 ni bang …dia yg cakap bukan saya...   kalau kat kolumpo lagi senang laku..orang kaya ramai..

Cuba abang congak2 bang..sekor yg medium size tu..kata lah RM3500/sekor…kalau 10 ekor.. kalau dah 100 ekor ?…kalau 1000 ekor ?..hah..tak boleh holiday kat london? Rasa nye yang ni lagi senang dari cari cicak tokek…kan bang.

Wooii..bang …4~5 ekor queen anai2 tu abang simpan la pakai sindri..heheh…heheh..     hihik..hihik..

..harramak bang…abang ingat2 laa..ade ke  orang pompuan yang terbaca projek yang baru kita jumpa ni…power..power.


About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

7 responses to “projek baru kita…

  • nite

    alahaiii…macam-macam…. jangan lepas ni org pompuan tiba-tiba dok sakat laki dia yg tiba-tiba” jadi hebat…

    “abg, berapa habis duit beli “permaisuri”? jgn abg tambah “permaisuri” lagi dah la ye….almaklumlah…dah hebat la katakan…”

    iskkk haru!

    Like

  • cinta

    hahaha PA .. PA .. tergolek dog baca …

    ini kira2nya self-advertised ke, PA? nak gak tanya org rumah PA … errr kak, abg tu hebat ke? ermmm .. nak juga saya bg cek abg saya try test uji .. tercungap2 tak dia berlari agaknya …

    rasa2nya kat area perumahan saya byk anai2 … PA, kita joint-venture, nak tak?

    Like

    • theolrascal

      woooooii maz,

      kalau jv ngan kamu, saya dah bayangkan ..saya sorang2 je berpeluh terbongkok2 nak dapatkan queen anai2 tu…
      kamu pulak asik berdiri ” haa lagi PA , kutip lagi PA ..”
      lagi…. sure bukan kamu yg berdiri jual kat tepi klcc tu…keta merc lalu aku jugak la sua sua kan….

      cam ni kena ..ajak den cdo…lagi pun dia tengah bersemangat tu…hai..orang pencen…hehe..hihi..

      ekekeke….

      Like

  • Den CDO

    ..sojak pagi tadi lagi habih den punggah, stor Den kot-kot jumpo “permaisuri….hampeh sampai sonjo ini tak dapekx laei…bukan den nak jua..Den ingek nak pakai sendiri…manolak poeinyo permaisuri ini…tongah tidur ko…?

    Like

  • cinta

    PA kalau nak ajak den cdo, molek gak … cuma takut nanti, PA yg berpeluh2 cari queen anai2 … den cdo tido aje kerjanya … lebih2 lagi bila queen ada depan mata dia …

    Like

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: