wa tak nak..

Cuti hari wesak.

Wa duduk di rumah tak pergi mana mana.

Mem wa pulak dia pergi re-union sekolah… entah di mana, dengan kawan.

Wa browse lah news satu dunia.

Entah macam mana tersinggah pulak di site female bodybuilder…

Tajuk news gallery tu begini..

Female Bodybuilder : Pumping Perfection.

Ada banyak gambar, ..wa petik sikit je laa..

.

Nii… nama dia Yvonne

Dia kata…

‘Bodybuilding helps me with my self-confidence, keeps me disciplined and makes me feel good and feel sexy about myself.”

.

Lepas tu .. yang ni pulak…

.

Awek ni pulak nama dia

Lenda Murray…

kata nya ..  antara lain..

” It’s given me a strong foundation to stand on. No one decides what I can or cannot do.”

.

Wa bagi tiga contoh dah lah kan…banyak banyak  buat hape!

Geli geleman.

.


.

Dia ni pulak , nama dia… Martin Schoeller..

Awek German agak nye…

dia tak bercakap …tapi bagi cabaran supaya kita ….

”… to think outside the conventional box of beauty we are sold every day.”

.

.

.

Mata wa pun tinggal 5 watt je ni…..

sebelum aku akhiri…ni aku pulak nak cakap….

.

” kalau body pun dah ada sixpack abs…

dah macam Mr. Universe…

berkeledek..

Baik lah buang saje la bra sejemput tu…

..dah tak relevan..!! ”


sapa nak tengok…tengok…

Wa nak tidor lah…

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

7 responses to “wa tak nak..

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: