bila lagi…bang ?

Hi kak,

Kita jumpa lagi ye,   abang tengah tido ye kak….oohh siang tadi dia MC. Patut laa.

Kakk,

..akak ingat tak masa william kahwin ngan kate hari tu.

Rupe nye kak si michele tu mengelinjang nak pegi. Asik la dia salak laki dia. Walaupun laki dia dah explain…

” mana boleh pegi kalau takde jemputan ..awak tak malu ke.. ”

tau je la kan kan..orang pompuan ni bila dia nak ..dia nak jugak. So obama dah tak larat lagi nak melayan rengek bini dia, asal balik keje je bini dia  tanye …

” bila kita nak pegi ni bang ” 

alahai kak , akak bukan tak tau ..kan ke si michele ni kaki melalak. Nak tak nak terpaksa lah laki dia bejanji…

” ye laa ..ye laa…cuti sekolah ni saya suh white house arrange kita lawat istana buckingham ”…

Masa tu baru la si obama ..time nak balik keje tu ada sikit ketenangan. Soalan dah di jawab…

Tup tup..tak sempat cuti sekolah pun….

Barack Obama Queen Elizabeth II

‘ saya dah lama noh nak tengok topi ni dari dekat tauu bang ”..

Dalam istana …baru la kita boleh tengok rupa queen bila tak pakai topi.

Tapi bukan ni yang michele ni beriya sangat pun….dia sebenarnye …dia sebenarnye nak jumpa pengantin baru  tu la kakk!!…

Haa…baru lah puas hati michelle…akak tengok tu ..wooi kemain dia…

.

Kak,

Saya tau ape yg si michele tanye pada kate tu kak…jangan kelentong laa…

” kate ko ni dah ada ape2 ke…takde pening2..loya2 tekak ke..? ”

.

Kak.

Saya balik dulu..tuu abang dah bangun…dia suruh akak buatkan kopi tu…

Lain kali saya datang lagi ye kak…

.

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

8 responses to “bila lagi…bang ?

  • RHS17

    Hahaha..dats a gud 0ne Ol’chaps… =) alaa she’s always n will be a kep0hceee but d americans versi0ns… :p

    will Cia0 Chic0..

    xoxo

    Like

    • theolrascal

      RHS17,
      i guess michele is enjoying every minute as the 1st lady huh..i saw her singing , dancing,skipping…u name it.
      i dread to think the day when obama leaves the oval office for good…

      likewise .. to my 1st lady at home…i dread to think the days when i no longer able to earn any income to bring home…at each month end….

      yeeeeehaaaaaaaa…..is that a good war cry?…

      Like

  • RHS17

    Owh shucks u 0l’Chaps f0r thinkin’ dat way 0f ur 1st lady at h0me.. :p bad..bad 0r,, tisk tisk…spank2!!p

    well a true lady will alwyas stand beside her man thru thick n thin..d0esnt matter if her man ain’t c0ming h0me wth da pay cheque lyke he used t0o..infact she will find a way t0 make things at least at eased…n0t lyke da 1st lady 0f da USA…
    i bet 0bama will c0mmit suicide when da tyme c0me f0r him t0 leave da umh putih wth a wifey lyke michelle… hikhikhik…

    btw.. b0ut dat war cry.. h0w bout using da si0ux war cry…hehehe..

    enuff 0f my dizzy daisy n0nsense…l0lz🙂

    till then take care my dear 0r..

    xoxoxo
    cheeri0s

    Like

  • theolrascal

    ahahaha ohh no..i dont meant it to let you think that i’m that kind of man in the house ..ohh no..

    my 1st lady has and always been treating me as her second to none….yeah we have gone thru the tides ..big n small.. high n low…next time around we kinda spend the time together walking thru the woods during the day and counting the glittering stars during night right from the balcony of our own umah putih..ekeke..

    yeeeeeeehaaaaaaa…. .isn’t that sound more like we sure gonna enjoy life to the fullest at the next stage…with or without the monthly paycheck..

    good day RHS17…may god bless all of us..

    Like

  • cinta

    surely by now … kate dah terkena buatan org …

    Like

  • cinta

    errr … tak kan tak kena lagi ..??

    Like

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: