android…

lihat gambar hp aku kat bawah ni..

aku kena ikat getah..

kalau tidak casing kat belakang tu tanggal..

mungkin ada yang boleh ajar aku..

ape itu android ?

.

good night ..world

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

3 responses to “android…

  • cinta605

    android tu software utk mobile operating system n applications. tak tau lah camne nak ajar org2 yg dah tua mcm olrascal ni, ye. kira senang camni lah … selain dr mobile phone buah2an seperti apple n blackberry, hp yg lain tu dikira android sbb dia ada google applications utk email dsbnya. tapi hp olrascal yg mcm dlm gambar tu bkn android. yg itu kalau ada vibrator, blh masuk dlm poket seluar aje … hehehe

    Like

  • Den Cdo

    vibrator..boleh buek guno puko tolo nak buek kueh baulu tu,,,, ghayo pun dah doket nie,,hahahahhaaa

    Like

  • PakMail

    …android, hmmmm…setahu saya android tu robot yang diperbuat menyerupai manusia seperti dalam filem Hollywood.

    Like

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: