wa naik kapal…

 

Malam semalam wa bawak anak2 pompuan wa ke floating book fair.

Wa bawak tu bukan semata2 kerana buku nye yang beribu2 tajuk tapi  ambik peluang nak expose kan  mereka pada pengalaman menaiki kapal sebenar.

Mereka juga kelihatan excited. Tak sempat pergi waktu siang jadi wa bawak sebelah malam. Lagi pun waktu malam sejuk sikit. Untuk pengetahuan lu orang time tutup ada lah pukul 10 malam tiap hari.

 

Logos Hope Malaysia

So…lu orang tengok date tu. By the time wa post entry ni sempat lagi kalau lu orang nak pi jengok2 ka..hehe.

Kebanyakan buku ..macam novel2 remaja berharga sekitar RM8~RM16. Ada juga buku yang rasa nye macam  saja nak give away berharga RM1.

Ada lah 3~4 buah buku kami beli. Souvenir mv logos hope tu  takde pulak yang menarik pada kami tambah lagi macam tak berbaloi jer rega nye..

 

Wa kalau boleh nak nak lah bawak anak2 pompuan wa tu explore segala dalam kapal tu. Dari deck tu ..hingga ke engine room ataupun sampai kat tempat kepten kapal tu biasa  teropong2 dan pulas2 stering tu.

Tempat di mana rack2 buku tu dah macam sama kat kedai buku yang biasa kita pergi..hehe.

 

 

Satu hari nanti bila wa jadi kaya tekejut wa beli sebuah kapal sendiri punye. Sapa2 nak pi crusing ngan wa , free of charge weii..baik register dengan wa dari sekarang…ekekeke…

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

One response to “wa naik kapal…

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: