wordless saturday..

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

6 responses to “wordless saturday..

  • PakMail

    Cawan dari jenis generasi lama. Selalunya hanya kedai kopi berbangsa Cina sahaja guna cawan jenis seperti ini.

    Rupa2nya kedai Pak Li. Kedai Pak Ali ke?. Tapi apabila melihat pada bil itu ada tulisan cina. Ini mungkin kedai kopi Pak Li Lit.

    Tengok teh itu macam sedap rasanya, Pekat dan berkrim.

    Apa pun semuga saudara bergembira di hari Sabtu ini.

    Like

  • ujang kutik

    Sdr theolrascal,

    Tuan,

    (Susah nak masuk wordpress tuan).

    Bahasa indera lihat 10x lebih baik dari bahasa dengar.Bahasa dengar kadang-kadang boleh jadi fitnah,umpat dsb.

    Lama juga tidak pekena aroma kopi O kau dicicah kueh chakoi di kedai kopi Hailam. Dulu……dulu.

    Agak susah nak cari kopi kedai kopi Cina Muslim yang tidak ada bintang.

    Like

    • theolrascal

      Tuan Ujang,

      ” (Susah nak masuk wordpress tuan).”

      Betul la tu ..ahaha…rasa nye sebab site saya ni berat…banyak widget remeh temeh kat side bar…hehe..di tambah lagi bila internet loading macam siput….

      Apa2 pun kopitiam ni ..berape sangat bintang dia,…dua je kot..ekeke..

      Like

  • dinrias

    Pak Li mana nie Bang?…. wa tak sempat nak kemana pun fully weekend dengan aktiviti mancing bersama kawan kawan…

    tanggungjawab dah besar skrg mengendalikan KPN sepenuhnya.

    http://www.kakipancing.net/

    Like

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: