Mohd Bukhari b. Ismail…

Wa mula mengenali nye melalui  blog entry nye disini.

Masa tu wa sedikit excited dengan rancangan nye mahu mengelilingi semenanjung Malaysia sebagai backpacker dengan menggunakan pengangkutan awam ~ lompat2 bas.

Dalam private  messaging dengan nye wa lahirkan tekad wa akan menyambut nye apabila dia sampai di daerah di mana wa tinggal kelak. Namun dalam blog nye bertarikh 15sept. 2009 itu dia juga kurang pasti bila kah dia akan memulakan rancangan nye. Hingga lah ke hari ini buat kali kedua wa bersua dengan nye, dan tarikh 15 sept. 2012 pulak hanye dua minggu saja lagi akan muncul. Bermakna dah almost 3 tahun umur rancangan nye ..hehe…berat nii

Dan bagi kedua dua kali pertemuan wa dengan nye dia datang dari Putrajaya menaiki kereta.Tadi semasa wa jumpa dia di kedai mamak dia sambut wa dengan rancangan nye yang baru. Rancangan baru nye kali ini lebih spesifik dari yang dulu kerana kini ada tarikh yang tepat.

Mohd. Bukhari b. Ismail sahabat yang wa kenal melalui blog akan menamatkan zaman bujang nye pada hari sabtu 1 sept. 2012 ini. Wa percaya ..wa percaya.. tuu..lu tengok kat tangan wa kad jemputan dari nye.

Nampak nye bertambah jauh lagi lah  rancangan  pertama nye yang wa cakapkan tadi setelah dia menjayakan rancangan nye yang jauh lebih penting lagi dalam perjalanan hidup nye..ekeke.

Anyway …wa ucapkan selamat pengantin baru kepada nye. Malang sekali wa tak dapat menghadirkan diri kerana pada tarikh itu wa juga sudah ada rancangan. Wa juga melahirkan tekad wa pada nye tadi jika ada rezeki akan wa cuba memenuhi jemputan sebelah nye yang akan di langsungkan di Baling, Kedah pada Novenber depan nanti.

Advertisements

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

4 responses to “Mohd Bukhari b. Ismail…

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: