flying fox…

Salam Kemerdekaan,

Pada hari kemerdekaan jumaat lepas wa merayakan kebebasan dari perintah berkurung. Wa dah mula kembali ‘ merayau ‘.

Angkara mem wa,  lepas solat jumaat tu wa drive menghala ke Kuantan menuju ke Gambang. Destinasi yang telah di atur oleh mem wa di sokong hebat oleh anak2 wa. Periuk nasi mereka dan upload dalam van tua setia wa. Wa dah tak boleh melawan lagi lalu wa follow aje lah…walaupun yang pulas stering tu diri wa.

Di gambang wa buat  aktiviti ATV  (all terrain vehicle). So wa rakamkan sedikit gambar sebagai kenangan..

ATV ni ada limit juga pada umur dan saiz. So ada dua anak pompuan wa yang adik kepada anak wa yang selalu ngelat dengan wa kat atas ni yang kempunan nak cuba ATV ni.

So…

Wa kena balas dengan flying fox …alahaii. Anak wa yang dah  layan ATV tadi tak berani pulak nak flying...

So sekali lagi wa jadi superman.. begitu lah  wa agak nye pada minda anak2 wa ni.

Sebelum wa bertukar menjadi flying fox wa kena panjat bukit sedikit. Apa ada hal…Bukit Broga yang tinggi tu pun wa dah anggap macam busut je.. ..ecececehh. Ohh ye …masa wa terbang tu anak wa rakam video. Malas arr..wa nak tunjuk….banyak kerje.

Selain itu wa layan jugak anak buah wa yang fobia dengan aktiviti2 saperti di atas tadi.

Itu lah cerita hari kemerdekaan wa.

Wa harap negara kita akan sentiasa dalam keadaan yang aman supaya wa boleh merayau semau mau nye.

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

2 responses to “flying fox…

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: