open house wa…

Selasa malam yang lepas wa buat jamuan hari raya untuk jabatan wa. Ada yang tanye kenape buat pada weekdays?

Weekend wa dah  penuh dengan social obligation, itu belum masuk aktiviti merayau2 wa lagi.

Lalu wa cakap kat kawan2 kalau lu orang buat pada weekend, wa pun kemungkinan besar tak dapat hadirkan diri. Banyak2 lah wa mintak maaf.

Mem wa ada lah masak sikit2. Dia buat spaghetti, nasi himpit , rendang ayam , kari dalca…

Kemudian ada lah sikit kuih wa tempah dengan kak ipar wa…

Tidak lupa …nasi minyak…

Mem wa ada proposed menu selain dari yang di atas2 tu tapi wa cakap kat dia kawan2 anak cina wa kalau jamuan raya  expectation mereka adalah  rendang dan ketupat. Jangan lupa itu compulsory..

So …finally macam tu lah yang lu orang tengok kat atas tu.

Malam tu banyak gak wa ambil gambar tapi lagi sekalai camera handphone wa mengecewakan. Banyak gambar yang blur ….so sorry lah wa tak dapat nak paparkan di sini.

Di sini wa dan mem  ambil kesempatan memohon maaf jika ada yang terkurang. Namun ramai gak yang memuji kesedapan spaghetti yang mem wa kata dia cilok dari internet.

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

6 responses to “open house wa…

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: