house breaker..

Wa saja blur kan gambar ni..

Wa blurkan kerana wa takut nanti mereka saman wa pulak. Mereka kat bawah ni semua nye house breaker…weiiii.

Kalau ada rumah yang mereka nak pecahkan mereka akan berkumpul dulu bila sampai masa nye mereka muncul.

Kat bawah nii.. mereka tengah buat kerja. Pakai uniform lagi. Professional giler,…tak berbunyi beb. Senyap sunyi mereka buat kerja.

Wa dah ada bukti ni … wa dah tak takut lagi. Wa bagi gambaran lagi jelas sapa sebenarnye mereka mereka ni.

Setiap kali lepas rumah sesapa mereka pecahkan dan sebelum  blah mereka duk berkumpul dulu. Ape mereka cakapkan wa tak berape pasti..tapi sentiasa ada asap yang keluar di celah2 mereka tu.

Akhir Syawal adalah ahad ini. Isnin dah masuk Zulkaedah. Wa pun tak tau lah, orang kita kita ni lah paling lama merayakan  raya ..ekeke.

Mereka ni wa rasa menunggu je nak pecahkan rumah ketua jabatan jika ada signal.

Mereka ada lah open-house breaker…huuaaahahahaha.

 

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

7 responses to “house breaker..

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: