dalam rangka lawatan…

Giliran Duke dan Duchess of Cambridge pulak mencuba flying fox setelah wa mencuba nye dulu dua minggu lepas di Gambang.

Dan pada hari sabtu lepas ketika pasangan royal ini berada di Sabah  wa pulak sudah pun berada di Ipoh.

Ipoh…ini wa mali haaa…

Mereka meneroka hutan tropika di lembah Danum.

Wa pulak meneroka uptown ipoh yang lebih di kenali pada penduduk tempatan sebagai Gerbang Malam.

Dalam rangka lawatan wa ke Gerbang Malam di Ipoh ni wa ambil kesempatan mencuba sunglasses yang mungkin boleh mengangkat rupa paras wa macam James Bond 007 .

Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William attend lunch hosted by the Malaysian Prime Minister Najib Tun Razak.

Kate sedang memerhatikan hidangan buah buahan tempatan.

Wa tak pasti sama ada mereka patut menghidangkan juga buah durian yang menjadi makanan dalam siri fear factor . 

Paling kurang pun bau durian tu wa rasa pasti sampai ke hidung nye..hehe

Wa pulak sedang memerhatikan  bouncer   wa mencedok makanan. Dari bau saja wa sudah otomatik jadi lapar.

Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William attend lunch hosted by the Malaysian Prime Minister Najib Tun Razak.

Wa tak pasti ape yang di makan oleh mereka.

Tapi…

..ape yang di makan bouncer wa ni…licin…

..licin taka bak kata orang Perak.

Sementara dalam rangka lawatan mereka tidak perlu bimbang akan soal pengangkutan.

Dalam rangka lawatan wa pulak wa kena pastikan yang van tua yang takde air-cond itu berada di bawah teduhan supaya sentiasa sejuk.

alahaii..

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

11 responses to “dalam rangka lawatan…

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: