Samsung Galaxy S…

Lama dah wa tak update pasal jabatan wa.

So ..petang tadi wa join anak cina jabatan wa di smoking corner.

Anak2 cina ni mereka generous dengan rokok. Belum sempat wa keluarkan rokok wa mereka dah hulurkan mereka punya bagi kat wa. Untuk perhatian semua, harga rokok dah naik 20 sen lagii.

So sambil dok sebelah mereka wa layan diri wa sendiri. Mengelamun akan acara wa esok pada hari raya korban.

Lepas tu wa perhatikan mereka . Masing masing julur keluar talipon canggih. Samsung Galaxy S.

Lepas tu wa dengar mereka cakap cina . Cung cei.. cung cei..

Ape butiran wa tak dapat tangkap lagi. Lepas tu mereka ada sengeh2, jerit2 sikit macam tengah excited.

Malang sekali wa dah hidup lama pun tak tau cakap cina. Anak cina yang baru hidup tak berape tahun pun cakap cina dah berabuk..alahai

Wa pun pi jadi james bond duduk rapat sikit ngan apek sebelah wa. Wa spying ape  yang terpapar di screen talipon canggih mereka. Mengape mereka ni tetiba jadi excited.

Wallawei..gambar pompuan seksi!!

Apek ni ..wa kenal bini dia. Nanti  ko pek..wa repot sama bini lu.

Wa plan bila jumpa bini dia nanti wa akan cakap begini…

” Haiyaaa..Mrs Lim arr.  Lu punya laki haaa.. pakai itu talipon banyak canggih punye Samsung Galaxy wooo. Lu arr.. tau kaa apa dia simpan dalam itu Samsung Galaxy?

Mula2 wa ingat dia simpan itu pancing punye equipment atau itu ikan jenahak punye images .. tauu.

Wa terkezut wooo.. Itu gambar pelempuan baaanyak seksi punye images!! Lagi ada banyak wooo…dalam itu Samsung Galaxy.

Mrs Lim arr…lu pigi check dia punye talipon sekalang. Haiyaaa..lagi sudah banyak tua lagi..mau simpan gambar pelempuan seksi!! ”

Isnin depan sok dia pi kerje wa nak tengok muka dia. Sure serabut giler punye kene leter …. huuuahahahaha.

Ngeeeeee…..

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

5 responses to “Samsung Galaxy S…

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: