konvo..

Hari rabu semalam wa pergi istiadat konvokesyen anak wa yang kelima di UITM Shah Alam.

Ketika dilahirkan dulu berat nye 5.4kg.  Big baby kata nurse kat hospital Klang masa itu. Rasa nye macam baru semalam je wa timang timang dia..ekeke.

Menuju dewan tu wa terpandang akan graduan lelaki mengendung sejambak  bunga kemain lah besar. Pasti lah mahal harga nye.Lalu wa tanye mem …

” ..graduan lelaki pun nak kena bagi bunga juga ke..?  genggam je  scroll tu dah lah..”

Mem wa tak  jawab pun.  Anyway..graduation anak wa yang ini lah buat pertama kali wa tak membeli bunga..ekeke.

Cute jugak ye anak wa ni ..hehe

Rasa nye dia ikut muka bapak lah..

ngeeeeeeeee….

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: