vathikuchi..

Wa tahu ramai  yang dah letih menantikan pengumuman  tarikh pilihanraya sejak dari tahun lepas lagi.

Dulu masa meramal ramal dan bercerita pada kawan kawan , kedengaran nye macam lah lu dapat info dari ‘ dalam ‘.  Namun dah lapan kali lu ramal, sampai lah hari ini kesemua nye salah belaka.

Tak mengape lah , lu bukan buat ape ape kesalahan pun. Nama nye pun ramalan.

Sementara lu menunggu tiba  tarikh nya yang betul wa nak rekomen lu orang menonton filem tamil terbaru.

Filem tamil terbaru tengah now showing mempamirkan  kemunculan hero baru, ni haa kat bawah nii hero dia. Dileepan nama sebenarnye. Dalam filem watak hero ni bernama Sakhti.

Vathikuchi Stills & Gallery

Sungguh pun dia nampak brutal tapi dalam hati ada taman..weii ..adey adey..

Vathikuchi Movie Stills

Gambar di atas ni adalah salah satu adegan si Sakhti ni sedang cuba memenangi hati si Leena yang kebetulan jiran dia. Di samping usaha  memenangi hati si gadis,  si hero ni juga ada 3 orang jahat yang inginkan supaya dia mati. Pasti ada banyak aksi flying kick dan tumbukan berdesyumm desyum

Kenapakah 3 orang jahat itu mahukan si Sakhti ni mati..?

Wa pun belum tonton lagi.  Tapi, ramalan wa bahawa  3 orang jahat itu akan berjaya di kalahkan dan dia pasti juga berjaya memenangi hati si gadis jiran nye itu. Caya laaa…

Wa boring laa ..alahaii

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

7 responses to “vathikuchi..

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: