jemputan dari london….

Hujung bulan ini dan seterus nye pada bulan Mei banyak sungguh jemputan kahwin.

Sejak wa dah makin berumur  jemputan kahwin wa  lihat sebagai social obligation yang penting, ape tah lagi wa sendiri  sudah pernah menjemput orang ke perkahwinan anak wa.

Beza nye kini bila menghadiri jemputan kahwin wa tak lagi mengenali si pengantin macam dulu. Jemputan sume nye di terima dari mak2 dan bapak2 pengantin yang berkawan dengan wa. Weiii…ni macam wa dah masuk satu era baru je. Harramak tua dah wa ni rupe nye..ngeeeee…

Antara yang buat keje kahwin hujung minggu depan selain sepupu wa yang kat sg. buluh tu ada lah Kate dan Willy …yang akan kahwin di London tu …

Pihak istana Buckingham pun dah keluarkan list jemputan.  Antara orang kita yang di jemput ada lah Yang di Pertuan Agong . Jemputan kepada Sultan Brunei dah jadi kemestian la. Sultan Brunei kan profile  tinggi seantero dunia.

Elton John , David Bekham pun dah confirm datang. Disini aku nak highlight satu perkara je pasal salah sorang jemputan kerabat diraja British ni.

Mereka jemput Mr. Bean !!..weiii

Rasa nye tentu pihak istana dah bagi warning dah…

” Bean, ko jangan buat hal lak ye..”

Kalau lah depa jemput wa,  rasa nye sempat lagi wa prepare ni. Flight booking sekejap je. Baju batik masa anak wa convo tahun lepas tu elok lagi. Hanye satu je wa  musykil…..

Salam kaut dia berape wa nak bagi ni arr……tak kan RM10 pulak. Nak bagi RM50…ahh..wa belum gaji lagi weiii!!….

About the ol' rascal

Once , a lead student of Kelas Malam. View all posts by the ol' rascal

4 responses to “jemputan dari london….

comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: